Gratis verzending in Nederland bij bestellingen boven €75,- Free shipping within The Netherlands on all orders above €75,-
Sluiten

Introductie Mr. Lucky

Four by Four Clothing, opgericht op 04.04.2016. De naam van het merk en de datum waarop het bedrijf is opgericht zegt eigenlijk al genoeg. Het element 4 is de basis van het merk. Al sinds het begin van Four by Four Clothing proberen we te werken met 4 elementen in alle ontwerpen die we maken. Het is begonnen met een aantal pijlen die gedrukt werden op een shirt. Vervolgens werd er niet alleen gewerkt met de 4 pijlen maar kwamen de 4 elementen steeds vaker terug op de kleding van Four by Four Clothing.

Al snel kwam er bij Tom het idee om een klavertje vier te gebruiken. Waarom dan het klavertje vier? Dat kunnen we je uitleggen. De geschiedenis van het klavertje 4 gaat terug tot ver in de middeleeuwen. Elk uitzonderlijk blaadje van het klavertje vier staat symbool voor een eigen element namelijk: voorspoed, vertrouwen, liefde en natuurlijk niet te vergeten geluk. Deze onderdelen zijn niet geheel toevallig ook de elementen die wij als Four by Four Clothing de dragers van onze kleding toewensen!

Naast voorspoed, vertrouwen, liefde en geluk staat de 4 ook voor de 4 jaargetijden en de 4 elementen, namelijk: aarde, vuur, lucht en water. Dat het plantje 4 bladen heeft is trouwens ook geen toeval. 4 is in verschillende culturen namelijk een heilig getal. Nog een ander leuk weetje: In de Chinese cultuur is het getal 4 een ongeluksgetal en spreek je uit als “si”, maar 4+4 is 8 en het getal 8 staat voor geluk en spreek je uit als “ba” en klinkt vergelijkbaar als het woord voor voorspoed en rijkdom “fa”.

Tijdens het opnieuw lanceren van Four by Four Clothing zijn we een campagne gestart om Four by Four Clothing een nieuw imago te geven. Dit hebben we gedaan door middel van een nieuwe collectie genaamd “Rebirth”. Hier hebben wij (Tom, Rick en Jasper) het klavertje vier verder ontwikkeld en ontworpen als hoe hij nu leeft op onze website en op onze kleding.

Mr. Lucky zal je vanaf nu vaker terugzien op zowel de website als op de kleding. Mr. Lucky is stoer, rebels, gaat niets uit de weg en heeft altijd geluk. Je zal Mr. Lucky ook terugzien komen in bepaalde thema’s, zoals opzoek naar de liefde, kattenkwaad uithalen, chillen tijdens 420, op ontdekkingstocht naar het onbekende en nog veel meer. Heb jij Mr. Lucky al gezien op een kledingstuk? Je kan hem nu vinden op ons nieuwe T-shirt en speciale editie Mr. Lucky bomber jacket.