Gratis verzending in Nederland bij bestellingen boven €75,- Free shipping within The Netherlands on all orders above €75,-
Sluiten

Klachtenpagina

Het is vervelend als u een klacht heeft over onze producten en/of dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Wij vragen u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan ons door te geven. Dit kan per e-mail, reguliere post en via het contactformulier op onze website. Onze medewerkers zullen de klacht aandachtig bekijken en uiteraard proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens: Uw klacht kunt u per mail aanbieden naar het mail adres; [email protected]. Tevens kunt u deze per post aanbieden naar ons postadres; Four by Four Clothing, Moesstraat 26, 9717 JW Groningen, Nederland.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen in behandeling nemen, mochten wij meer tijd nodig hebben, dan stellen wij u daar uiteraard van op de hoogte.

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.