Gratis verzending in Nederland bij bestellingen boven €75,- Free shipping within The Netherlands on all orders above €75,-
Sluiten

Verzending

BESTELLINGEN & LEVERING
 • Levering binnen Nederland 1-3 werkdagen
 • Levering binnen de Europese Unie 3-5 werkdagen
 • Intercontinentale levering 5-10 werkdagen

Houd er rekening mee dat de levertijden schattingen zijn, we kunnen de leveringsdata niet altijd garanderen. Four by Four Clothing streeft ernaar bestellingen zo snel mogelijk te verwerken.

Gratis verzending bij bestellingen binnen Nederland boven €75.00
Gratis verzending bij bestellingen binnen Europa boven €150.00
Gratis verzending bij bestellingen buiten Europa boven €199.00

Houd er rekening mee dat leveringen langer kunnen duren i.v.m. feestdagen.

De kosten voor internationale bestellingen buiten de EU zijn exclusief douanekosten en aanvullende belastingen, wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele extra kosten.


RUILEN & RETOUREN

We hanteren een eenvoudig retourbeleid – we accepteren retourzendingen om welke reden dan ook en we zullen een terugbetaling uitvoeren, elke online aankoop kan worden geretourneerd naar ons magazijn. Als je een artikel wilt retourneren, vul dan het retourformulier in en stuur het terug naar het betreffende adres. Instructies staan vermeld op het retourformulier.

 • Retourneren via het retourformulier kan binnen 15 werkdagen na het ontvangen van uw producten. Als uw aankoop geen retourformulier bevat, neem dan contact op met [email protected]
 • Producten dienen ongedragen en ongewassen zijn indien ze worden geretourneerd
 • Alle producten dienen in de originele verpakking geretourneerd te worden met alle labels er nog aan
 • De retourkosten worden in rekening gebracht bij de klant

Retourneren kan naar het onderstaande adres: 

 • Barmaheerd 60, 9737MH,  Groningen

TERUGBETALINGEN

Na ontvangst wordt de terugbetaling binnen 7-15 werkdagen verwerkt

 • Verzendkosten worden niet terugbetaald

BESCHADIGDE ARTIKELEN

We nemen producten terug die materiaal- of fabricagefouten vertonen en die onder ons garantiebeleid vallen.

We accepteren geen geretourneerde producten als ze niet onder ons garantiebeleid vallen, noch als het product niet in de originele verpakking wordt geretourneerd, noch als het product is beschadigd tijdens gebruik op een manier waarvoor het niet bedoeld was. Garantie is alleen geldig en afdwingbaar naar goeddunken van Four by Four Clothing.


WAT ALS MIJN RETOUR NIET WORDT AANVAARD?

We weigeren alleen retourzendingen als je je niet aan onze richtlijnen houdt. Als een product naar ons wordt teruggestuurd en we u er niet voor kunnen crediteren, zullen we het product niet naar u terugsturen. Als u wilt dat uw product naar u wordt teruggestuurd, ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten. Het product blijft 90 dagen in ons bezit waarna we het product zullen weggooien. Verzendkosten variëren op basis van uw locatie.


KLEUREN

We hebben er alles aan gedaan om de kleuren van onze producten die op onze website worden aangeboden zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Helaas zijn de werkelijke kleuren afhankelijk van uw monitor, daarom kunnen we niet garanderen dat de kleurweergave 100% nauwkeurig is.


BESCHIKBAARHEID

Bij aankoop van een artikel kan het altijd voorkomen dat het gekochte artikel niet verwerkt kan worden omdat het niet op voorraad is. We zullen de bestelling annuleren en via e-mail contact opnemen met de klant. Onthoud dat alle items beperkt zijn!


UITVERKOOP
 • Alle verkooporders zijn definitief
 • Er zijn geen terugbetalingen en retouren mogelijk
 • Het is niet toegestaan om vouchers te gebruiken tijdens de uitverkoop
 • De levertijd kan enkele dagen langer zijn dan normaal

VERLOREN EN ONTBREKENDE PRODUCTEN

Four by Four Clothing is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte, ontbrekende of beschadigde artikelen. Na verzending van het gekochte artikel is de verantwoordelijkheid van het artikel in handen van de vervoerder.